Over Masabouw

Over Masabouw

MASA Bouw is een erkend en gecertificeerd aannemersbedrijf in Amsterdam. Opgericht in 2010 en is uitgegroeid tot een gerenommeerde bouwonderneming met een gevestigde naam die staat voor vakkundige uitvoering en tegen een concurrerend tarief.

Ervaring

Wij hebben veel ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw en aanbouw, regulier onderhoud en renovatie voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wij kunnen indien u dat wenst ook planmatig onderhoud en woning inspecties uitvoeren.

Onze visie en filosofie

Wij denken altijd in oplossingen en komen met de juiste alternatieven bij problemen.

Onze offertes zijn helder en duidelijk, hebben geen kleine lettertjes en stellen u nooit voor onverwachte verrassingen. U weet precies van tevoren wat u van ons mag verwachten en u heeft meteen een goed inzicht in onze werkwijze. Ons hoogste doel is om met elke opdrachtgever een duurzame relatie op te bouwen.

Zakelijk

Als zakelijke klant is MASA Bouw wellicht ook voor uw de juiste partij, wij verbouwen en onderhouden graag snel en vakkundig uw vastgoed.

Onze offertes zijn helder en duidelijk en hebben geen kleine lettertjes waardoor u altijd exact weet wat u van ons kunt verwachten en daardoor nooit voor verrassingen komt te staan. Wij zijn ingesteld op zo wel klein als groot onderhoud en kunnen daarin snel schakelen.

Particulier

Bij verbouwingen begeleiden we de verbouwing vanaf de vergunningaanvraag, de bouw- en constructietekeningen en -berekeningen, tot aan de oplevering aan toe. Bij ons kunt u bijvoorbeeld denken aan een uitbouw of dakopbouw, maar ook aan het opknappen van de woonkamer of het renoveren van badkamer en toilet.

Referenties

We hebben veel projecten succesvol afgerond en hebben een breed scala aan referenties. Een impressie van onze projecten vindt u op deze website.

Over Masabouw

Over ons bedrijf en onze diensten

Bekijk al onze projecten

Hoe kunt u ons bereiken

Contactgegevens

Stoombootweg 53
1035 TV Amsterdam
020 782 0084